Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Triumph Bonneville T120

13.290 €
66.799 RON

Bonneville T120 - Întruchiparea adevăratei motociclete britanice. Mai performant, mai manevrabil și mai dotat, originalul Bonneville evoluează păstrând același AD...

Etichete: Bonneville T120, Eligibil Program Rabla

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Bonneville T120 - Întruchiparea adevăratei motociclete britanice. Mai performant, mai manevrabil și mai dotat, originalul Bonneville evoluează păstrând același ADN legendar. Silueta stilată arată caracterul fără compromisuri. Pasiunea pentru detalii perfecte se vede în elementele cromate precum evacuările duble, motorul cu doi cilindri în paralel de 1200 cmc îndeplinește acum normele Euro 5 remarcându-se prin sunetul bogat și caracteristic, răspunsul accelerației este mai prompt. La o masă totală mai redusă cu 7 kg comparativ cu generația precedentă contribuie și noile jante ușoare din aluminiu. Suspensiile de calitate asigură un comportament rutier modern, o manevrabilitate și un confort optim. Tehnologia modernă integrată include accelerație ride-by-wire cu controlul vitezei de croazieră, două moduri de pilotaj, control al tracțiunii decuplabil sau ABS. Poziția comodă de pilotaj face din Bonneville T120 companionul perfect nu numai pentru plimbările de zi cu zi, dar și pentru lungile călătorii de weekend. Șaua oferă confort atât pentru pilot cât și pentru pasager, indiferent că e vorba de distracție sau de excursii relaxate. Triumph a conceput pentru T120 nu mai puțin de 116 accesorii originale, astfel că fiecare proprietar își poate configura motocicleta cu componente ce o fac mai stilată, sporesc confortul, o protejează sau ajută la transportul bagajelor.
Specificatii tehnice
Norma de poluare:
Euro 5
Motor:
2 cilindri in paralel, 8 valve, 270 grade, SOHC
Racire:
cu lichid
Capacitate cilindrică:
1200 cc
Raport de compresie:
10.0:1
Putere:
80 CP
Cuplu:
105 Nm la 3.500 rpm
Cutie de viteze:
6 trepte
Pornire:
electrica
Transmisie:
pe lant
Dimensiuni:
2170 x 780 x 1.100 mm
Înălțime șa:
790 mm
Greutate:
236 kg
Anvelope fata:
100/90-18
Anvelope spate:
150/70 R17
Frana fata:
2 discuri de 310 mm, etrier cu 2 pistoane Brembo, ABS
Frana spate:
1 disc de 255 mm, etrier cu 2 pistoane Nissin, ABS
Suspensie față:
furca de 41 mm
Suspensie spate:
2 amortizoare RSU, reglabile
Rezervor:
14.5 L
An Model:
2024
Înmatriculabil:
da
Culori:
alb/negru (Jet Black/Fusion White), rosu/argintiu (Cordovan Red/ Silver Ice), negru (Jet Black)
Alte detalii:
sistem ABS, acceleratie ride-by-wire, ambreiaj Slip-Assist, controlul tractiunii TTC, 2 Riding Modes (Road, Rain), immobiliser, priza USB, sistem de lumini LED, faruri DRL (Daytime Running Lights), bord multi-functional cu afisaj digital LCD si analog, Cruise control (pilot automat)
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun