Favorite Wish List 0 Cosul meu

Accesorii agricole

Bara Atasare Plug ATV
Kolpin
110 € Fără TVA: 92 €

Bara speciala Kolpin pentru atasarea plugurilor pentru agricultura pe ATV. Dispune de 3 puncte de prindere, fiind compatibila cu toate plugurile Kolpin pentru agricultura. Se folos..

Precomanda

Plug Agricultura Drag Harrow
Kolpin
125 € Fără TVA: 105 €

Plug Kolpin ce se ataseaza foarte usor la orice tip de ATV sau UTV. Se foloseste pentru nivelarea terenului, pietris, nisip sau pregatirea gazonului. Este foarte rezistent, fiind c..

Precomanda

Plug Agricultura Cultivator
Kolpin
280 € Fără TVA: 235 €

Plug Kolpin pentru agricultura, ce include 6 dinti cu varfuri ce pot fi inlocuite. Pentru atasarea acestuia la ATV aveti nevoie de sistemul universal de atasare plug de la Kolpin s..

Precomanda

Plug Agricultura Landscape Rake
Kolpin
290 € Fără TVA: 244 €

Plug Kolpin pentru agricultura, cu o latime de 60 inch (152 cm). Dispune de 5 poziti de reglare a unghiului stanga/dreapta. Pentru atasarea acestuia la ATV aveti nevoie de sistemul..

Precomanda

Plug Agricultura Disc Plow
Kolpin
300 € Fără TVA: 252 €

Plug Kolpin pentru agricultura, cu o latime de 54 inch (137 cm). Dispune de 8 discuri cu posibilitate de reglare a unghiului de utilizare. Pentru atasarea acestuia la ATV aveti nev..

Precomanda

Sistem Universal Atasare Plug ATV
Kolpin
630 € Fără TVA: 529 €

Sistem universal Kolpin pentru atasarea plugurilor, uneltelor sau diferitelor accesorii pentru agricultura la ATV-ul dumneavoastra. Se monteaza foarte usor in partea din spate a AT..

Precomanda

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)