Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Multi-Position boards

-20%
Franghie sporturi nautice transfer ski combo
Lichidare stoc
Jobe
20 € 25 € Fără TVA: 17 €
101 RON

Jobe`s Ski Combo Transfer este o franghie sportiva cu maner pentru toate sporturile nautice. Mânerul lat de 30,84 cm este prevăzut cu un cauciuc ce oferă o aderență foarte bună. Ar..

Precomanda

Franghie sporturi nautice transfer ski combo
Jobe
29 € Fără TVA: 24 €
146 RON

Jobe`s Ski Combo Transfer este o franghie sportiva cu maner pentru toate sporturile nautice. Manerul lat de 30,84 cm este prevazut cu un cauciuc ce ofera o aderenta foarte buna. Ar..

In stoc

Franghie Sporturi Nautice Easy Up Deep V Deluxe
Jobe
55 € Fără TVA: 46 €
276 RON

Franghia Easy Up Deep V Deluxe de la Jobe, cu maner, potrivita pentru sporturi nautice. Portiunea de prindere, manerul este rotund cu o grosime 27.4 mm si o latime de de 38.4 cm, e..

Precomanda

Geanta Sporturi Nautice Padded Multi Board
Jobe
69 € Fără TVA: 58 €
347 RON

Geanta Jobe Padded Multi Board este potrivita pentru sporturile nautice. Se potrivește cu ușurință tuturor Kneeboards, Wakeboards și Wakesurfers Jobe. Are un buzunar frontal foarte..

Precomanda

Placa Sporturi Nautice Multi Position Stimmel
Jobe
299 € Fără TVA: 251 €
1.503 RON

Placa Stimmel de la Jobe este fratele mai mic al lui Omnia. Jobe Stimmel este gata pentru a fi folosit ca skateboard, schi, wake skate / board si wake surfer cu un minim de 6 pozit..

Precomanda

Placa Sporturi Nautice Multi Position Chipper
Jobe
299 € Fără TVA: 251 €
1.503 RON

Placa Chipper aduce un sens cu totul nou distractiei pe apa. Acest produs All-In-One are un punct unic de tractiune pentru pornirea usoara, un fund complet rotund cu canale integra..

Precomanda

Placa Sporturi Nautice Multi Position Omnia
Jobe
449 € Fără TVA: 377 €
2.256 RON

Placa Omnia de la Jobe este ideala pentru practicarea mai multor sporturi nautice. Omnia all-in-one este alegerea perfecta, fiind potrivita pentru skinboard, schi, wake skate / boa..

Precomanda

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)