Favorite Wish List 0 Cosul meu

Cum cumpăr?

Pasul 1. Găsiţi produsele care vă interesează

Nu uitaţi să folosiţi căsuţa de "căutare rapidă", aflată în partea de sus a ecranului! Introduceţi date despre produsul căutat: denumire, descriere, etc.

Pasul 2. Adăugaţi produsele alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul "adaugă în coş" situat în dreptul produsului respectiv.

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi click pe butonul "vezi coşul" aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui produs, este suficient să-i bifați căsuţa poziţionată în coloana "Șterge". Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul "actualizează coşul".

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.

Pasul 6. Alegeti o modalitate de plata (ramburs, plata cu cardul sau plata prin ordin de plata)

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completati un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

7. ATENTIE !!!

Vă rugăm, ca la înregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi, să verificați cu atenție corectitudinea adresei de mail utilizate și implicit adresa de livrare specificată.