Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Despre noi


Anul 2004 a reprezentat debutul nostru pe piața moto respectiv a atv-urilor în principal. Am început această afacere, să spunem de „nișă” pentru acele vremuri, din pasiunea și dorința de a dezvolta fenomenul atv și moto, în România. Activitatea noastră s-a desfășurat la început prin societatea comercială SC East Trading SRL, folosind numele "MOTOBOOM" doar ca și brand comercial. Am continuat să funcționăm în aceasta formulă timp de doi ani. La începutul anului 2006, odată cu conturarea și începutul creșterii pieței de ATV-uri și motocicletete din România, am hotărât să înființăm societatea comercială cu același nume, respectiv SC Motoboom SRL. În anul următor, brand-ul comercial MOTOBOOM a trecut printr-un proces de rebranding, moment care a reprezentat trecerea de la vechiul "Motoboom - cu noi ai parte de alt drum!" la "Motoboom - pasiune pentru extrem!". Întreaga activitate este posibilă datorită echipei Motoboom, formată din 9 membri, la care se adaugă colaboratorii și dealerii noștri din întreaga țară.

De când am început afacerea am urmărit întotdeauna să îndrumăm clienții în a lua cea mai bună decizie pentru achiziționarea unui ATV, quad sau a unei motociclete.
Echipa MOTOBOOM este formată din împătimiți al acestui mod de viață, persoane care și-au cumpărat la rândul lor un atv sau o motocicletă, pasionați de aceste sporturi care testează și experimentează cele mai noi produse apărute pe piață. Prin ei, prin seriozitatea cu care vă tratăm avem siguranța că nu veți fi dezamăgiți după achiziționarea oricărui produs.
...probabil ai auzit de "ieșirile de weekend", "tabăra de atv-uri", "concursurile", "provocările track-ului de pe GPS" sau "întâlnirile motocicliștilor". Nu știi ce sunt? Îți spunem noi! Sunt un mod de viață!

MOTOBOOM comercializează ATV-uri și motociclete, marca Aprilia, Moto Guzzi, MV Agusta, Linhai, Honda, Kawasaki, Suzuki și Yamaha, precum și o gamă variată de accesorii și echipamente de la cei mai cunoscuți producători din domeniu.
Cea mai mare parte a ATV-urilor comercializate de Motoboom sunt înmatriculabile. Pentru offroad avem o gamă largă de accesorii și echipamente care te vor face să savurezi fiecare ieșire. De asemenea, există posibilitatea dotării ATV-urilor cu diverse accesorii (șenile, plug zăpadă, unelte agricole, remorcă, troliu) ce permit folosirea acestora și în scopuri utilitare.
La MOTOBOOM toate modelele pot fi achiziționate cu finanțare în sistem leasing sau rate, oferim garanție, service și piese de schimb pentru toate produsele comercializate.

În activitatea noastră am ținut mereu cont de valorile echipei MOTOBOOM: Performanță; Ambiție; Seriozitate; Încredere; Unicitate; Noutate și Experiența în domeniu. Aceste lucruri definesc PASIUNEA… pentru EXTREM.
Continuăm să investim și să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite, pentru a-ți face experiența de cumpărare cât mai simplă.

Contactati cu incredere reprezentantii MOTOBOOM pentru a va indruma in a lua cea mai buna decizie la achizitionarea oricarui produs.