Favorite Wish List 0 Cosul meu

Sisteme fixare

Sistem Fixare Rhino Grip XL Bar Mount
Kolpin
35 € Fără TVA: 29 €

Sistem de fixare Kolpin Rhino XL cu suport de montare pe bara pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Design-ul unic ofera o putere superioara de prin..

In stoc

Sistem Fixare Rhino Grip XL Single
Kolpin
45 € Fără TVA: 38 €

Sistem de fixare Kolpin Rhino XL pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Design-ul unic ofera o putere superioara de prindere. Este potrivit pentru or..

Precomanda

Sistem Fixare Rhino Grip Double
Kolpin
50 € Fără TVA: 42 €

Sistem de fixare Kolpin Rhino dublu pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Este potrivit pentru orice tip de ATV sau UTV, avand mai multe optiuni de ..

Precomanda

-8%
Sistem Fixare Rhino Grip Ratcheting
Pret promo
Kolpin
55 € 60 € Fără TVA: 46 €

Sistem de fixare Kolpin Rhino pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente cu diametrul intre 2,5 - 10 cm. Dispune de un sistem special de fixare a uneltelo..

Precomanda

-14%
Sistem Fixare Rhino Grip Ratcheting KXP
Pret promo
Kolpin
60 € 70 € Fără TVA: 50 €

Sistem de fixare Kolpin Rhino cu suport de prindere KXP pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente cu diametrul intre 2,5 - 10 cm. Dispune de un sistem sp..

Precomanda

Sistem Prindere Drujba
Kolpin
90 € Fără TVA: 76 €

Suport Kolpin pentru prinderea si transportul oricarui tip de drujba pe ATV sau UTV. Este foarte rezistent, putand fi montat usor pe orice tip de ATV sau UTV. Suportul este reglabi..

Precomanda

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)