Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Sisteme fixare

Sistem Fixare Rhino Grip XL Bar Mount
Kolpin
47 € Fără TVA: 39 €
236 RON

Sistem de fixare Kolpin Rhino XL cu suport de montare pe bara pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Design-ul unic ofera o putere superioara de prin..

Precomanda

Sistem Fixare Rhino Grip XL Single
Kolpin
55 € Fără TVA: 46 €
276 RON

Sistem de fixare Kolpin Rhino XL pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Design-ul unic ofera o putere superioara de prindere. Este potrivit pentru or..

Precomanda

Sistem Fixare Rhino Grip Double
Kolpin
70 € Fără TVA: 59 €
352 RON

Sistem de fixare Kolpin Rhino dublu pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente. Este potrivit pentru orice tip de ATV sau UTV, avand mai multe optiuni de ..

Precomanda

Sistem Fixare Rhino Grip Ratcheting
Kolpin
92 € Fără TVA: 77 €
462 RON

Sistem de fixare Kolpin Rhino pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente cu diametrul intre 2,5 - 10 cm. Dispune de un sistem special de fixare a uneltelo..

Precomanda

Sistem Fixare Rhino Grip Ratcheting KXP
Kolpin
105 € Fără TVA: 88 €
528 RON

Sistem de fixare Kolpin Rhino cu suport de prindere KXP pentru transportul in siguranta a diferitelor unelte sau echipamente cu diametrul intre 2,5 - 10 cm. Dispune de un sistem sp..

Precomanda

Sistem Prindere Drujba
Kolpin
125 € Fără TVA: 105 €
628 RON

Suport Kolpin pentru prinderea si transportul oricarui tip de drujba pe ATV sau UTV. Este foarte rezistent, putand fi montat usor pe orice tip de ATV sau UTV. Suportul este reglabi..

Precomanda

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)