Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Generația Triumph Bonneville 2021 – motoare Euro 5 și o ediție limitată
24 Feb

Generația Triumph Bonneville 2021 – motoare Euro 5 și o ediție limitată

Publicat de: Motoboom

Producătorul britanic de motociclete Triumph a prezentat noile modele din legendara serie Bonneville, stilate, evoluate, capabile, mai performante și cu un caracter unic. Se păstrează acel ADN care își are rădăcinile în primul Bonneville apărut în 1959, iar familia cuprinde înfățișări din care fiecare client își poate alege ceva reprezentativ: originalele T100 și T120 cu designul ce nu se va demoda niciodată, Street Twin inspirat de segmentul custom ce se personalizează foarte ușor, autenticul café racer Thruxton RS sau modelele cu poziție de condus relaxantă, precum Speedmaster și Bobber.

Pentru cei care doresc o motocicletă elegantă și capabilă cu care poți să părăsești asfaltul, există în gama Bonneville și două modele scrambler, cu motoare diferite: Street Scrambler (cu motorul de 900 cmc) și Scrambler 1200 (XC și XE). De asemenea, Speed Twin – probabil cel mai echilibrat model al seriei – reușește să combine performațele moderne cu aspectul proporțiilor desăvârșite.

Street Twin, cel mai vândut model al seriei, are anul acesta o ediție specială, denumită Gold Line. Motorul cu doi cilindri în paralel de 900 cmc ce îndeplinește standardele Euro 5 scoate 65 de cai putere la 7.500 rpm și un cuplu de 80 Nm la 3.800 rpm, intervalul de service fiind la 16.000 de km. Modificările includ o nouă șa mai confortabilă (mai groasă, cu alt tip de spumă la interior) amplasată la 765 mm de sol, jantele sunt altele, au fost schimbate capacele laterale, suportul pentru far sau clapetele de accelerație. 

Pe lângă cele trei opțiuni de culoare pentru varianta standard (Albastru Cobalt, Matt Ironstone și Negru Jet), ediția specială Street Twin Gold Line va avea o schemă de culoare Matt Sapphire Black cu multe elemente pictate manual cu vopsea aurie (logo-ul Triumph, liniile de pe rezervor și de pe capacele laterale). Numai 1000 de exemplare vor fi produse din ediția exclusivistă, fiecare dintre acestea venind cu un certificat de autenticitate.