Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Scrambler 1200 e pe posterul noului film cu agentul 007
26 Feb

Triumph Scrambler 1200 e pe posterul noului film cu agentul 007

Publicat de: Motoboom

Noul film “No Time to Die” ce îl are protagonist pe celebrul agent 007 James Bond și-a făcut public posterul: actorul Daniel Craig pilotează un Triumph Scrambler 1200, într-o secvență surprinsă într-una din cascadoriile peliculei de acțiune. Epoca lui Daniel Craig în rolul lui Bond se încheie și suntem cu toții curioși să vedem cum își va face retragerea. Premierea va avea loc în cinematografe pe data de 10 aprilie.


Triumph e compania ce a readus în atenție motocicletele Scrambler, iar în 2019 a scos pe piață noul Scrambler 1200, care se găsește în două variante: XC – foarte bine echipat, deși este modelul de bază – și XE, vârful de gamă. Motoboom a testat Scrambler XC, care impresionează încă de la prima vedere prin puritatea designului neo-clasic și prin formele compacte, în antiteză cu ceea ce există acum în segmentul adventure de 1200 cmc. Concluzia la care am ajuns este că “poate nu e atât de eficient și de polivalent ca un adventure de 1200, dar e garantat mult mai distractiv pentru că se controlează mai ușor,  e mai frumos și mai “pur”. Pentru că, până la urmă, asta e chintesența unei motociclete: să meargă pe orice fel de drum, să te facă să zâmbești atunci când o pilotezi și să îți tresalte inima atunci când o privești. Dacă vrei o singură motocicletă în garaj, un stilat neo-clasic Scrambler 1200 nu se va demoda niciodată și te poate duce oriunde.” (testul complet poate fi citit aici).


În film apare, pe lângă Triumph Scrambler 1200 și noul Tiger 900, iar jurnaliștii de la MCN au avut ocazia să discute cu coordonatorul cascadoriilor, Lee Morrison, pentru a vedea ce modificări au adus modelelor standard. “Din moment ce am știut că avem de făcut cascadorii cu motociclete ca parte a urmăririlor din film, am început să ne gândim ce modele să folosim”, a explicat Morrison. “Am vrut să luăm Tiger 800, dar când am vorbit cu cei de la Triumph ne-au spus că au în pregătire noul Tiger 900, e mai ușor și ni-l pot da să-l folosim, dar fără să apară vreo imagine cu el până în momentul lansării modelului. Noi am făcut câteva modificări prototipului, am întărit suspensia, am pus o protecție sub motor și am înlocuit parbrizul cu unul mai mic pentru ca pilotul să se poată mișca mai mult în față în momentul săriturilor. Am făcut cu Tiger 900 zece sărituri de 40 de metri, după fiecare dintre ele mecanicul Triumph a verificat motocicleta, inclusiv spițele și ne-a asigurat că totul este în regulă și că putem continua. Și la Scrambler am modificat suspensiile cu arcuri mai rigide și am dezactivat toate sistemele electronice”, spune coordonatorul cascadoriilor din „No Time to Die”.