Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki a deschis salonul virtual “Suzuki Motorcycle Global Salon”
08 Feb

Suzuki a deschis salonul virtual “Suzuki Motorcycle Global Salon”

Publicat de: Motoboom

Odată cu lansarea noului model Hayabusa, vineri, pe 5 februatrie, cei de la Suzuki au lansat și un nou site global, iar în cadrul acestuia o secțiune foarte interesantă o constituie salonul virtual. Conform producătorului nipon, este vorba despre “o platformă de nouă generație pentru comunicare care poate fi folosită de fanii Suzuki sau de alți clineți de pe computere personale sau de pe telefoane, de acasă, de la birou sau de oriunde. Cu ajutorul ei se pot viziona motocicletele ca și cum ai fi lângă ele, acolo au loc lansările modelelor noi în timp real, ca la un salon live.”

În cadrul salonului virtual îți poți alege propriul avatar, dacă dorești interacționezi cu ceilalți clienți sau cu personalul de la Suzuki și schimbi impresii despre modelele expuse. Există chiar o sală de evenimente – ca și una reală – în care s-a făcut prezentarea noii Hayabusa și unde vor avea loc și următoarele lansări de modele noi. O altă secțiune denumită My Showroom are un Configurator unde vizitatorul poate încerca noi culori, accesoriza o anumită motocicletă sau învăța despre noile funcții și tehnologii aflate în dotare.

Suzuki aniversează anul acesta 100 de ani de la înființare și ni se spune că Hayabusa este “primul model pentru următorii 100 de ani”, dar e de așteptat ca în cadrul salonului virtual să aibă loc mai multe evenimente prilejuite de sărbătorirea centenarului.

Aplicația pentru telefoane (iOS și Android) urmează să fie lansată, iar pentru PC e necesar sistemul de operare Windows 10, procesor Intel Core i5 1,6 Ghz și memorie 8 GB RAM. 


Sursa: Suzuki