Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Piaggio Typhoon 50 2T 2017 - accesibil, indraznet si util in oras
17 Mai

Piaggio Typhoon 50 2T 2017 - accesibil, indraznet si util in oras

Publicat de: Motoboom

Typhoon de la Piaggio – firma care a creat legendara Vespa – are un stil atât de agresiv încât nu l-ai asocia cu un scuter de 50cmc. Aduce mai degrabă cu o jucărie gata să părăsască oricând asfaltul și să călătorească pe poteci sau pe drumuri forestiere. E de ajuns să îl privești și îți dai seama că pilotajul său nu poate fi decât o distracție, aspectul său fiind ca o invitație la joacă.

Designul e departe de acea „cumințenie” cu care asociezi scuterele de 50cmc, e îndrăzneț și isteț. Mai mult decât atât, acest design e completat de o schemă grafică ce îi scoate personalitatea în evidență, îl animă și pare că se distrează chiar și atunci când e în repaus.

Pentru Typhoon 50 2T se găsesc accesorii utile precum blocatorul de ghidon (se poate depozita sub șa), un parbriz rezistent la zgârieturi și la șocuri, alarmă electronică sau husă pentru a acoperi picioarele și partea inferioară a corpului în zilele friguroase.

Un scuter atât de mic și de ușor ce rulează pe roți de 12 inchi se oprește fără probleme atunci când situația o cere cu discul de 220mm de pe față și tamburul de 140mm de pe spate . Typhoon 50 2T folosește pe față o furcă telescopică și un amortizor central hidraulic cu compresie reglabilă.

Motorul de 49cmc, HI-PER 2, în doi timpi are 3kW la 7.500rpm și un cuplu de 4,6Nm la 6.000 și e recunoscut pentru rapiditatea cu care urcă în ture. Rezervorul de 7 litri asigură o autonomie de peste 250 de km.

Piaggio Tyhoon 50 2T e disponibil în culorile albastru, negru, kaki și costă 1.990 euro (TVA inclus).