Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta Rush 1000 intră în producție luna viitoare
21 Mai

MV Agusta Rush 1000 intră în producție luna viitoare

Publicat de: Motoboom

MV Agusta Rush 1000 va intra în producție și se așteaptă ca în această vară primele exemplare să fie livrate clienților. Va fi o ediție limitată a acestui hyper naked construit cu tehnologie implementată din Formula 1 și din MotoGP, numai 300 de unități vor ieși pe poarta fabricii din Varese.


Sunt promise performanțe de top: o viteză maximă de peste 300 km/h (ne intrebăm cât de stabil e un naked la această viteză și în ce poziție trebuie să stea pilotul pentru a o atinge), nu mai puțin de opt trepte pentru controlul tracțiunii, launch control pentru plecarea de la start, sistem anti-wheelie, quickshifter pe urcare și retrogradare, suspensii electronice Öhlins, etriere Brembo Stylema.


Dacă sunt persoane care consideră că cei 208 cai putere cât livrează motorul cu patru cilindri în linie nu sunt suficienți, există posibilitatea de a opta și pentru un pachet special Rush Racing Kit care include o evacuare mai ușoară din titan cu capac din fibră de carbon, capac pentru șaua pasagerului tot din fibră de carbon și o altă hartă a unității centrale electronice, astfel că se mai storc trei cai putere din propulsor și se mai scad două kilograme (varianta standard are o masă de 186 kg la gol).


Pentru MV Agusta Rush 1000 au inceput deja rezervările (e în faza de pre-comandă), se oferă o garanție de 3 ani și are un preț de pornire de 34.000 euro. 

 

Sursa: MV Agusta