Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda Super Cub C125, gata pentru piața europeană
03 Iul

Honda Super Cub C125, gata pentru piața europeană

Publicat de: Motoboom

Honda va lansa și pe piața din Europa cel mai vândut scuter din lume. Noua versiune Super Cub C125 e un mijloc de transport stilat ce se adresează tinerilor din aglomerațiile urbane, are motor de 125cmc, transmisie semiautomată, lumini cu LED, Smart Key și ABS.


Până acum, Super Cub s-a vândut în Japonia și zonele din Asia, fiind un vehicul foarte popular atât pentru persoane private, cât și pentru serviciile poștale sau pentru companiile ce se ocupă de livrări în zone metropolitane. “Clienții noștri țin foarte mult la stil și dorim ca noul Super Cub C125 să le îndeplinească așteptările. Designul fără vârstă exprimă valori universale, acesta fiind completat de performanțele motorului și de manevrabilitatea cadrului”, spune Tadamasa Maeda, managerul acestui proiect.


Prima variantă Super Cub a fost lansată acum 60 de ani. De atunci, scuterul s-a vândut în 100 de milioane de exemplare, devenind cel mai vândut vehicul motorizat din lume. Super Cub C125 scoate din motorul de 125cmc 9,7 cai putere la 7.500rpm, un cuplu de 10,4 Nm la 5.000rpm, cântărește 109 kg și are o transmisie în patru trepte cu ambreiaj centrifugal. Jantele din aliaj au dimensiunea de 17 inchi, pe față discul de frână e completat cu un sistem ABS și – poate cel mai important aspect – cu un litru de benzină se poate merge 67 de km, rezervorul ducând astfel la o autonomie de 245km.


Honda Super Cub C125 va fi disponibil în culorile Pearl Niltava Blue și Pearl Nebula Red la un preț ce urmează a fi comunicat.