Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha YZ450F 2018 - tunning cu telefonul
14 Iun

Yamaha YZ450F 2018 - tunning cu telefonul

Publicat de: Motoboom

Yamaha a anunțat un nou model YZ450F pentru anul 2018, cu un motor puternic revizuit, radiatoare mai mari, un starter electric cu o baterie litiu-ion ușoară, și în premiera, capacitatea de a regla motocicleta cu o aplicație smartphone.

Datorita unei unitati de control de la bordul motocicletei dotata cu Wi-Fi, pilotii pot face schimbări simple și ușoare de combustibil și aprindere la motocicleta de pe sistemele de operare ale smartphon-ului: IOS sau Android. Acest lucru înseamnă că va fi ușor să ajustați harta motocicletei pentru a se potrivi cu pista, condițiile si stilul de pilotaj, in functie de conditiile meteo, oferind pilotilor o modalitate mult mai simplă de a-și face motocicleta competitivă.

Noul model YZ450F este prima motocicleta de productie care foloseste aceasta tehnologie. Aplicația va permite, de asemenea, pilotilor să creeze setări de bază pentru diferite piese cu ușurință. De asemenea, este ușor să faceți note despre întreținerea efectuată, diagnosticarea sistemului și timpul de funcționare al motorului, creand o imagine a performanței motocicletei si a comportamentului acesteia.

Vorbind de performanta motocicletei, aducem in discutie motorul care este revizuit cu componente de ultima generatie, si aici putem mentiona o componenta noua cum ar fi: un cap de cilindru nou, mult mai usor, avand o pozitie mai verticala pentru a centraliza masa in cadrul noului cadru de aluminiu, pentru ca motocicleta sa fie mai echilibrata si sa imbunatateasca simtul inclinarii si cresterea rigiditatii. Mai exista de asemenea, profile noi de cama, un nou arbore cotit si un nou piston cu punte inalta, cu o compresie ridicata, un stift de tip Diamond-like-Carbon, respirand printr-un nou corp de acceleratie Mikuni. Toate modificarile aduse de catre producatorul nipon noului model YZ450F, il fac pe acesta sa ofere un echilibru ideal dar si un control exceptional la clasa 450 cmc. Datorita controlului si echilibrului YZ450F parca iti spune: "Stai calm".

Pentru ca eficienta racirii sa fie optima, Yamaha a adaugat noi radiatoare, mai mari si inclinate intr-o pozitie care sa profite la maxim de fluxul de aer.

Yamaha se alătură producatorilor KTM și Husqvarna care au anuntat deja modelele pentru 2018, modele ce aduc noutati in premiera privind motocicletele de motocross si enduro.


Constructorul nipon a anuntat că noul YZ450F va fi disponibil în reprezentanțe începând cu luna august, cat despre preturi inca nu se cunosc detalii.