Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha YFZ450R Special Edition 2015
25 Feb

Yamaha YFZ450R Special Edition 2015

Publicat de: Motoboom

Dupa lansarea celor doua versiuni ale quad-ului Yamaha Raptor 700R, a venit randul si fratiorului sau mai mic, YFZ450R Special Edition. Acesta beneficiaza de aceleasi trasaturi, avand design asemanator cu versiunea de 700 cc insa este echipat cu un motor mai docil.


Yamaha YFZ450R Special Edition este primul quad de pe piata echipat cu un ambreiaj de tipul slipper-clutch. Acesta beneficiaza de un sistem de suspensii sport, avand amortizoare cu rezervor piggyback. Greutatea redusa a noului quad se datoreaza in cea mai mare parte noului cadru din aluminiu, care asigura si o centralizare mai eficienta a masei, oferind o stabilitate excelenta.


Motorul mono-cilindric cu o capacitate de 449cc dispune de cinci valve din titan, fiind proiectat special pentru competitii. Rata mare de compresie contribuie la performantele oferite de acest motor. Datorita noilor setari ale motorului, a fost imbunatatita considerabil puterea oferita la turatii medii.


Puterea si fiabilitatea sunt o necesitate in terenul nisipos sau pe circuit iar acest quad beneficiaza din plin de amandoua. Acest model este deja celebru in toata lumea pentru performantele sale, fiind unul dintre cele mai puternice si fiabile quad-uri din clasa sa.


Noua versiune Yamaha YFZ450R SE 2015 este disponibila intr-o schema noua de culori in care predomina negrul. Mai jos aveti si o prezentare video a noului quad de la Yamaha: