Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha XSR900 este gata de lansare
11 Nov

Yamaha XSR900 este gata de lansare

Publicat de: Motoboom

Japonezii de la Yamaha au confirmat in cele din urma lansarea modelului XSR900, fratele mai mare a lui XSR700, o motocicleta prezentata de constructor tot in acest an, undeva prin luna iulie. Zvonurile despre o noua motocicleta Yamaha street-naked au aparut de ceva timp pe internet in urma unor fotografii si clipuri teaser lansate de japonezi, insa nu se stia exact la ce model faceau referire cei de la Yamaha.


Confirmarea modelului XSR900 a venit in aceste zile, cand constructorul a inregistrat acest nume la OSIM, fiind rezervate inclusiv adresele de web yamaha-xsr900.com, yamahaxsr900.com si xsr900.com. La fel ca si in cazul fratiorului sau mai mic de 700cc, Yamaha XSR900 este o motocicleta construita pe platforma modelului MT-09.


Yamaha XSR900 2016 se vrea a fi o editie custom a modelului naked MT-09, ce combina foarte bine elementele clasice, specifice motocicletelor naked, cu cea mai noua tehnologie din domeniul moto. Aceasta motocicleta completeaza gama 2016 a modelelor custom-style a constructorului japonez care mai cuprinde versiunile Yamaha XJR1300 Racer, Yamaha XV950 Racer si Yamaha XSR700.


Noua motocicleta Yamaha XSR900 dispune de o imagine ce imbina foarte bine clasicul cu modernul, avand atat elemente traditionale cat si moderne. Constructorul nu a dezvaluit inca specificatiile tehnice si look-ul noii motociclete, insa este de asteptat ca motorul sa fie acelasi de pe MT-09. Cel mai probabil, Yamaha XSR900 va fi prezentata oficial in cadrul salonului moto EICMA Milano care va debuta saptamana viitoare.