Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha Tricity 300 – scuterul care se conduce cu categoria B
27 Mai

Yamaha Tricity 300 – scuterul care se conduce cu categoria B

Publicat de: Motoboom

Și-a făcut premiera la Tokyo Motor Show 2019 și acum e disponibil și pe piața europeană: Tricity 300 este ultimul sosit în rândul vehiculelor cu trei roți care se înclină de la Yamaha și vine să umple un gol lăsat între Tricity 125 și Niken. Firma din Iwata susține că Tricity 300 este un model premium ce se remarcă în clasa sa prin specificații, dotări, calitate a execuției. Se poate comanda la Motoboom și are un preț de 7790 euro.


Pentru că Tricity 300 se poate conduce de cei care au permis de categoria B, acesta se adresează unei noi categorii de clienți, care vor mobilitate urbană. Noul triciclu nipon are o masă de 239kg cu plinurile făcute, un rezervor de 13 litri, șaua e amplasată la o înălțime de 795mm, e propulsat de un motor cu un cilindru de 292cmc răcit cu lichid ce scoate 28 de cai putere la 7,250 rpm și un cuplu de 29 Nm la 5,750 rpm și are un consum mediu de 3,3 l/100 km.


Tricity 300 se bazează pe sistemul de suspensie Leaning Multi Wheel (LMW) prezent și pe Tricity 125 sau Niken suplimentat cu Tilt Lock Assist, astfel că la opririle de la semafoare nu e necesar ca pilotul să pună piciorul jos, sub șa e spațiu suficient pentru a depozita două căști integrale, ghidonul se virează la un unghi de 72° fiind manevrabil în spațiile înguste. Nu lipsesc sistemele de siguranță ca ABS, controlul tracțiunii, pe bord există o priză DC, iar clienții au posibilitatea să își configureze după dorință scuterul alegând culoarea, sistemul de transport al bagajelor, componente pentru protecție sau tipul și înălțimea parbrizului.