Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha Tracer 7 GT 2021 – sport tourer de clasă medie
19 Nov

Yamaha Tracer 7 GT 2021 – sport tourer de clasă medie

Publicat de: Motoboom

Producătorul japonez de motociclete Yamaha iși extinde gama modelelor pentru turism sportiv și lansează noul Tracer 7 GT, care se va fabrica în paralel cu Tracer 700 ce își schimbă și el denumirea în Tracer 7. Sunt aceleași schimbări care s-au petrecut și cu surorile mai mari, Tracer 900 și Tracer 900 GT, care din 2021 devin Tracer 9, respectiv Tracer 9 GT.

Noua Yamaha Tracer 7 GT vine echipată standard cu dotări pentru turism: o șa mai confortabilă față de cea instalată pe modelul de bază, parbriz înalt și genți laterale. Gențile au fiecare o capacitate de 20 de litri, se încuie cu cheia de contact și sunt estetic și funcțional integrate în liniile motocicletei. Parbrizul e cu 92 mm mai înalt și cu 70 mm mai lat, modificări ce îmbunătățesc semnificativ protecția împotriva vântului și intemperiilor. Șaua confortabilă e capitonată cu o spumă specială, materialul exterior are cusături contrastante și e inscripționată cu numele modelului. 

Tracer 7 GT are motorul cu doi cilindri în paralel CP2 de pe noul MT-07, de 689 cmc, care scoate în această setare 73 de cai putere, un cuplu de 68 Nm și îndeplinește normele Euro 5. Se va fabrica și într-o variantă pentru cei care au permis de conducere categoria A2.  

Yamaha Tracer 7 GT se poate comanda la Motoboom din luna februarie 2021 și va fi disponibilă în culorile Tech Kamo, Redline și Icon Grey la un preț ce urmează a fi comunicat.