Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha Tenere 700 Rally Edition e disponibilă de luna viitoare
25 Iun

Yamaha Tenere 700 Rally Edition e disponibilă de luna viitoare

Publicat de: Motoboom

Tenere 700, motocicleta adventure de clasă medie de la Yamaha, are o ediție specială denumită Rally Edition. Ea se distinge printr-o combinație de culori ce face trimitere la modelul inițial, model ce purta numele deșertului african și participa la Raliul Dakar în 1983. Motocicleta va ajunge luna viitoare la distribuitori.

Noua Yamaha Tenere 700 iși merită succesul și renumele: se adresează atât tinerilor piloți care vor să cucerească orice teritoriu, dar îi satisface și pe experimentații veterani care se simt bine în off-road și care au trăit vremurile când Tenere era una din protagonistele Dakarului din anii ’80. În cei doi ani de când a fost lansată actuala versiune, s-au vândut nu mai puțin de 8.000 de exemplare în întreaga lume. Pentru a-i celebra trecutul glorios în cursele Dakar, cei de la Yamaha au lansat ediția specială Ténéré 700 Rally Edition, în culorile cu care piloții echipei Sonauto-Yamaha (Jean-Claude Olivier și Serge Bacou) au participat la Raliul Dakar din 1983.

Această ediție specială nu are numai culorile schimbate, dar și anumite componente sunt diferite față de varianta standard: scut de protecție al motorului din aluminiu cu grosimea de 4 mm, are protecție de radiator, protecție de lanț inscripționată cu laserul, șa de tip rally mai înaltă cu 2 cm (89,5 e înălțimea de la sol), tampoane de protecție pe rezervor, manșoane speciale pentru off-road. Nu lipsește evacuarea  Akrapovič din carbon, în timp ce semnalizatoarele cu LED sunt mai mici decât cele de pe versiunea standard.

Yamaha Ténéré 700 Rally Edition va ajunge la distribuitori, inclusiv la Motoboom, începând cu luna iulie, la un preț ce urmează a fi comunicat.