Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha Raptor 700R si YFZ 450R Special Edition 2016
02 Iul

Yamaha Raptor 700R si YFZ 450R Special Edition 2016

Publicat de: Motoboom

Pentru 2016, constructorul japonez Yamaha pregateste o serie de editii aniversare cu ocazia implinirii a 60 de ani de existenta. Printre acestea se numara si quad-urile sportive Yamaha Raptor 700R si Yamaha YFZ 450R, care vor beneficia de un design special care marcheaza cea de 60-a aniversare a japonezilor.


In ceea ce priveste partea tehnica, cele doua quad-uri Yamaha vor fi neschimbate pentru 2016, singura noutate fiind schema de culori pe galben cu negru, culori deja consacrate pentru constructorul japonez. Design-ul aniversar galben/negru (Yellow & Black) va fi disponibil doar pentru versiunile Special Edition 2016 a celor doua ATV-uri sportive de la Yamaha.


Yamaha Raptor 700R, cel mai performant quad al japonezilor, nu are competitori in clasa sa, fiind special conceput pentru sportivi si oameni energici. Versiunea SE vine, in plus fata de varianta standard, cu un design special dar si cu cateva accesorii, precum bara de protectie fata sau protectiile speciale pentru gleznele picioarelor.


Quad-ul Yamaha Raptor 700R este propulsat de un motor monocilindric pe injectie, cu o capacitate de 686cc. Acest model este deja celebru in toata lumea pentru performantele sale, fiind unul dintre cele mai puternice si fiabile quad-uri de pe piata mondiala. Puterea si fiabilitatea sunt o necesitate in terenul nisipos sau pe circuit iar Raptor 700R beneficiaza din plin de amandoua.


Fratele mai mic, Yamaha YFZ 450R, dispune de aceleasi trasaturi, avand un design asemanator cu versiunea de 700cc insa este echipat cu un motor mai docil. Acesta este primul quad de pe piata echipat cu un ambreiaj de tipul slipper-clutch. Motorul mono-cilindric cu o capacitate de 449cc dispune de cinci valve din titan, fiind proiectat special pentru competitii.