Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha Raptor 700R 2015
18 Dec

Yamaha Raptor 700R 2015

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Yamaha a prezentat zilele trecute o noua versiune imbunatatita a celebrului quad Raptor 700R. Noul Yamaha Raptor 700R, cel mai performant quad al japonezilor, nu are competitori in clasa sa, fiind special conceput pentru sportivi si oameni energici.


Versiunea 2015 beneficiaza de un plus de putere si performanta, oferind cu 10% mai multa putere fata de modelul precedent. Acest lucru se datoreaza imbunatatirilor si noilor setari aduse motorului, pistonul si capul cilindrului fiind reproiectate. Datorita acestor schimbari, raportul de compresie a crescut de la 9.2:1 la 10.0:1, rezultatul final fiind o putere mai mare oferita de motor.


Pentru a optimiza tractiunea noului quad, cei de la Yamaha au echipat modelul Raptor 700R cu anvelope noi de la Maxxis pe 22 de inch. De asemenea, sistemul de suspensii beneficiaza de setari noi care sporesc confortul rider-ului, asigurand o amortizare mult mai eficienta.


Puterea si fiabilitatea sunt o necesitate in terenul nisipos sau pe circuit iar acest quad beneficiaza din plin de amandoua. Yamaha Raptor 700R este propulsat de un motor monocilindric pe injectie, cu o capacitate de 686cc. Acest model este deja celebru in toata lumea pentru performantele sale, fiind unul dintre cele mai puternice si fiabile quad-uri de pe piata mondiala.