Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha pregătește un nou MT-07
24 Iun

Yamaha pregătește un nou MT-07

Publicat de: Motoboom

Imagini spion arată că cei de la Yamaha au în plan să aducă mai multe transformări nakedulul MT-07 - una din cele mai populare motociclete de pe piața europeană - schimbări determinate atât de necesitatea implementării unui motor cu norme Euro 5, cât și de modernizarea unor componente ce au rămas în urma concurenței.

Lansat pentru prima dată în 2014, motorul de tip crossplane cu doi cilindri în paralel și capacitatea de 689 cmc a captivat piloții cu grade diferite de experiență pentru că este distractiv, vioi, ușor și economic. La prima vedere, din imaginile spion nu reiese că ar fi fost operate schimbări majore la exterior, însă cu siguranță acest motor a fost modificat pentru a se conforma normelor de protecție a mediului prevăzute în reglementările Euro 5. Este, de asemenea, posibil ca cei de la Yamaha să încorporeze și tehnologia cu aprindere variabilă ce a fost deja implementată pe noul YZF-R125, care aduce un spor cuplului la turații medii și ajută la reducerea noxelor.

Complet nou va fi și bordul, mai mare decât cel prezent pe actualul model, care e destul de minimalist. Tendința în această materie e un ecran TFT complet color, ce funcționează și ca interfață pentru conectarea cu telefonul, iar asta e probabil ceea ce vom vedea și pe varianta finală a viitorului MT-07. De modificările aduse motorului lui MT-07 vor beneficia pe viitor și Tracer 700 sau Tenere 700, care au același propulsor.

Toate modelele Yamaha sunt disponibile la MotoBoom, multe dintre acestea beneficiind de prețuri promoționale.

 

Sursa: MCN