Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha MWT-9 va fi gata in 2018
20 Apr

Yamaha MWT-9 va fi gata in 2018

Publicat de: Motoboom

Se pare ca japonezii de la Yamaha se vor concentra in urmatorii ani pe o noua categorie de vehicule. Presedintele si CEO Yamaha, Hiroyuki Yanagi, a sugerat intr-o declaratie recenta ca planurile de viitor ale Yamaha includ si dezvoltarea unei noi categorii de vehicule, referindu-se la noile modele pe trei roti prezentate in ultima perioada sub forma unor concepte.


Surse din interiorul companiei japoneze au confirmat pentru publicatia de profil Visordown ca se lucreaza deja la o motocicleta dezvoltata dupa conceptul cu trei roti Yamaha MWT-9, prezentat recent de constructor. Noul model va fi propulsat de actualul motor care echipeaza motocicletele din gama Yamaha MT-09. Noua motocicleta MWT-9 va completa gama vehiculelor cu trei roti a constructorului japonez care mai cuprinde modelele Yamaha Tricity.


Declaratiile lui Hiroyuki Yanagi au fost facute cu ocazia prezentarii raportului anual al companiei japoneze. Acesta a prezentat planurile Yamaha pentru urmatorii doi ani, sugerand ca modelul MWT-9 ar putea fi gata in 2018. Hiroyuki a mai spus ca, din 2013 si pana in prezent, Yamaha a lansat pe piata peste 250 de modele noi, incluzand aici toata gama de produse Yamaha, fiind planificate deja alte 270 de modele pentru perioada urmatoare.


„Vom lansa o multime de produse distinctive noi in perioada urmatoare, care vor demonstra inca o data puterea brandului Yamaha la nivel mondial”, se arata in comunicatul Yamaha. Conform aceluiasi raport, veniturile Yamaha sunt in crestere iar prognoza pentru piata moto este una pozitiva pentru perioada care urmeaza, lucru care ii motiveaza pe japonezi sa isi puna in aplicare planul destul de indraznet.