Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha MT-10 are din aceasta luna o versiune Touring
08 Mar

Yamaha MT-10 are din aceasta luna o versiune Touring

Publicat de: Motoboom

Primele zile ale lunii martie aduc un “mărțișor” pasionaților de turism sportiv. Yamaha lansează pentru modelul MT-10 varianta Touring Edition. Multe accesorii din catalog devin acum dotări standard, puternicul naked devenind astfel polivalent.


Așa cum era de așteptat, Yamaha a introdus în catalog o versiune MT-10 adaptată călătoriilor. Dacă în seria de modele FZ polivalentele aveau denumirea “Fazer”, iar MT-07 și MT-09 au “Tracer”, transformările prin care trece nakedul de 1000cmc nefiind substanțiale, acesta primește doar “Touring Edition”. De fapt, este vorba despre dotări ce se puteau comanda ca accesorii, iar acum sunt dotare standard pentru această versiune.


Primul lucru vizibil este parbrizul mărit, gândit să te ferească de vânt la vitezele de pe autostradă. Răspunsul accelerației, controlul tracțiunii și suspensiile au noi setări, pentru un pilotaj mai relaxat. tabloul e completat de protecțiile de mâini, șaua confortabilă și gențile laterale. Acestea din urmă nu au nevoie de un cadru suplimentar, prinzându-se de suportul existent.


Partea tehnică e aceeași de la MT-10, cu motorul crossplane de 998cmc ce scoate 160 de cai. Alte dotări utile erau deja prezente pe nakedul lansat în urmă cu un an: pilot automat, ambreiaj cu alunecare controlată, chiar și un quickshifter pe urcările de trepte. Nici la ciclistică nu se schimbă nimic pentru Touring Edition, furca inversată Kayaba cu jambe de 43mm și amortizorul central sunt complet reglabile.

Yamaha MT-10 costă la MotoBoom 13.550 Euro, TVA Inclus. Prețul pentru MT-10 Touring Edition, ce va fi disponibilă în culorile Race Blu, Night Fluo sau Tech Black va fi comunicat în curând.