Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha MT-09 va avea o versiune SP
18 Oct

Yamaha MT-09 va avea o versiune SP

Publicat de: Motoboom

Așa cum Yamaha a lansat o versiune SP pentru MT-10, ce beneficiază de câteva componente rafinate, există intenția ca și sora mai mică să aibă parte de același tratament. Între MT-10 standard și MT-10 SP este o diferență de 2400 euro. În acești bani ai suspensii semiactive Ohlins și aproape toată electronica de pe motocicleta de superbike Yamaha YZF-R1M. MT-09 SP nu va suferi asemenea schimbări și nici diferența de preț față de modelul de bază nu va fi atât de mare.

Până acum nu sunt prea multe detalii despre noul SP, ce va fi afișat la Salonul de la Milano (7-14 noiembrie). În mod cert, va avea același motor de 847cmc în trei cilindri ce scoate 115 cai, iar modificările vor viza designul și suspensiile. Ca și în cazul tuturor versiunilor SP de la Yamaha, MT-09 SP va avea suspensii de la Ohlins, dar e puțin probabil ca acestea să fie semiactive.

Această variantă va avea și un alt stil, pentru a se diferenția de la distanță de versiunea de bază. Yamaha a mai pus în vânzare două modele derivate din MT-09 (Street Tracker și Street Rally) - care de fapt sunt doar ușor cosmetizate - precum și MT-09 Tracer, cel pregătit pentru turism. MT-09 SP vine să completeze una din cele mai de succes serii de motociclete din istoria firmei ce are ca emblemă cele trei diapazoane.