Favorite Wish List 0 Cosul meu

Yamaha lansează ediția specială YZF-R3 2021 Monster Energy MotoGP

heading_title

Cei de la Yamaha au lansat ediția specială 2021 YZF-R3 ce poartă emblemele R3 Monster Energy MotoGP. Nu se diferențiază de modelul de serie decât prin schema de culori și se poate comanda chiar din luna spetembrie 2020 la un preț ce urmează a fi comunicat.

Modelul exclusivist are carenajul vopsit în culori inspirate de la modelul YZR-M1 Monster Energy cu care participă Maverick Vinales și Valentino Rossi în Moto GP. Se remarcă prin autcolantele ENEOS (o marcă de uleiuri apreciată pe piața din Japonia) și logo-ul Monster Energy.

Specificațiile tehnice rămân neschimbate, adică are motorul cu doi cilindri în paralel cu capacitatea de 321 cmc, răcire cu lichid, cutie de viteze cu șase trepte, bord digital, frâne cu disc de 298 mm pe roate de față și disc de 220 mm pe spate cu sistem ABS. 

Yamaha YZF-R3 e una din cele mai distractive sportive cu care poți învăța pilotajul pe circuit. Este ușoară, manevrabilă, accelerația e progresivă, e confortabilă și cu un consum mediu de numai 3,5 l % poate fi folosită și pentru deplasările zilnice din oraș, caracterul ei sportiv fiind un bonus în acest caz. Varianta de serie YZF-R3 se găsește în stoc la Motoboom și costă 6.190 euro. 


Sursa: Yamaha