Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha FJR1300 2016
03 Dec

Yamaha FJR1300 2016

Publicat de: Motoboom

Japonezii de la Yamaha au publicat specificatiile tehnice pentru versiunea 2016 Yamaha FJR1300. Conform acestora, motocicleta touring din gama Yamaha vine cu o serie de update-uri fata de modelul actual, atat in ceea ce priveste partea tehnica cat si in privinta design-ului. Cea mai importanta imbunatatire adusa acestui model este noua cutie de viteze cu 6 trepte care o inlocuieste pe cea prezenta pe versiunea 2015 si care era prevazuta cu doar 5 trepte de viteze.


De asemenea, Yamaha FJR1300 2016 este echipata cu noul ambreiaj Assist & Slipper Clutch, imprumutat de la super-sportiva Yamaha R1. Acest tip de ambreiaj este o tehnologie imprumutata din lumea curselor. Sistemul asistat anti-patinaj al ambreiajului asigura o schimbare mult mai usoara a treptelor de viteza, prevenind pierderea controlului asupra rotii din spate in momentul in care se foloseste frana de motor sau cand se schimba rapid viteza in trepte inferioare.


La capitolul update-uri pentru 2016 mai putem include noul sistem de lumini cu tehnologie LED si functia Adaptive Cornering , reproiectarea partii din spate a motocicletei, un bord multi-functional regandit si noua schema de culori pe argintiu (Matt Silver). Motocicleta a fost prezentata in cadrul evenimentului Motorcycle Live Show, organizat zilele trecute in Birmingham.