Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha a lansat  MT-125 2020
21 Oct

Yamaha a lansat MT-125 2020

Publicat de: Motoboom

Populara serie MT va avea din primăvara anului viitor un nou membru: MT-125. Familia “Master of Torque” se înmulțește și se adresează atât celor care doresc motociclete entry-level, cât și celor ce vor performanțe de hyper-naked.


Lansat inițial pe piața asiatică sub în forma MT-15, MT-125 va veni în Europa cu o “față” distinctă și foarte îndrăzneață. Se păstrează designul celui mai mare frate din serie (MT-10), însă sub farurile duble ca doi ochi mai este amplasat un LED. Poate mai important decât designul este motorul, care are tehnologie de tip VAA - Variable Valve Actuation , adică timpul și distanța de deschidere a supapelor se schimbă în funcție de turație, pentru a îmbunătăți performanțele și pentru a scădea consumul și emisiile.


Un ambreiaj asistat și cu alunecare controlată reduce efortul levierului și îmbunătățește stabilitatea cadrului în timpul schimbărilor de trepte. Roata posterioară are o dimensiune de 140, optimă pentru tracțiune și pentru aderență în timpul frânării.


Bordul cu ecran LCD este ușor de citit în timpul mersului, iar un nou cadru Delatbox și o basculă din aluminiu oferă combinația optimă între confort și manevrabilitatea necesară în oraș. Yamaha MT-125 2020 se va pune în vânzare din luna decembrie a acestui an la un preț ce urmează a fi comunicat.


Seria MT de la Yamaha e una din cele mai de succes din toate timpurile. Numai în Europa, în ultimii ani, s-au vândut 250 de mii de unități din această serie, ce cuprinde acum modele de 125cmc până la 1000cmc.