Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yacht Club și Notte, versiuni speciale Vespa. Disponibile la MotoBoom
24 Apr

Yacht Club și Notte, versiuni speciale Vespa. Disponibile la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Yacht Club și Notte, versiuni speciale pentru scuterele Vespa, disponibile la MotoBoom

Scuterele Primavera, Sprint și GTS de la Vespa au din această primăvară și două înfățișări inedite ce ies în evidență prin grija deosebită pentru detalii și prin combinația de culori atragatoare. Scuterul Vespa Yacht Club, cu alb și albastru, face trimitere la domeniul nautic, în timp ce scuterul Vespa Notte, prin negru mat, se inspiră din atmosfera misterioasă a nopților fierbinți.


Varianta Yacht Club va putea fi comandată pentru modelele Primavera 50 și 125, GTS 125 și 300. Culoarea de bază alb e completată de albastru marin mat pe jante, partea frontală, carena inferioară sau locul pentru picioare. Elementul distinct al acestei serii speciale este șaua, cu un motiv în aceeași combinație de culori. Evident, nu lipsește logo-ul Yacht Club, aplicat discret pe scuter, în zona posterioară.


Cea de-a doua versiune despre care vorbim, Notte, e disponibilă pentru modelele Vespa Sprint cu capacitatea cilindrică de 50 și 125, precum și pentru GTS Super de 125 și 300 cmc. Așa cum îi spune și numele, Notte este în totalitate neagra, o culoare mai puțin întâlnită în cazul scuterelor Vespa. Stilul nocturn e o îmbinare între negrul mat ce acoperă elementele principale și negrul lucios ce se regăsește pe componente precum oglinzile, grila frontală, ghidon, mânerele pasagerului, jante sau protecția pentru evacuare.


Atât scuterul Vespa Yacht Club, cât și scuterul Notte, se pot comanda la MotoBoom la prețuri ce urmează a fi comunicate.