Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
WSBK: Urmeaza etapa a 5-a de la Imola
08 Mai

WSBK: Urmeaza etapa a 5-a de la Imola

Publicat de: Motoboom

In weekend-ul care urmeaza este programata cea de-a cincea etapa din cadrul Campionatului Mondial de Superbike, care se va desfasura pe celebrul circuit Imola din Italia. Kawasaki pare sa se distanteze in clasamentul general la constructori dupa dubla victorie a lui Rea din etapa trecuta.


Japonezii sunt urmati in clasamentul general, la o distanta de 50 puncte, de catre rivalii de la Aprilia. Nu trebuie exclusi din calcul nici cei de la Ducati care se tin aproape de locul doi, aflati la doar 5 puncte in spatele conationalilor de la Aprilia.


Cam aceeasi situatie o intalnim si la piloti, unde Jonathan Rea si-a consolidat prima pozitie dupa runda precedenta, avand un avans de 50 puncte in fata pilotului de la Aprilia, Leon Haslam.


Se pare ca in acest an, competitia de Superbike este dominata de pilotii britanici, dupa ce acestia ocupa in prezent primele patru locuri ale clasamentului general: Jonathan Rea, Leon Haslam, Chaz Davies si Tom Sykes.


Ramane de vazut daca Aprilia RSV4 RF si Ducati 1199 Panigale R vor reusi sa-i tina piept in continuare super motocicletei Kawasaki Ninja ZX-10R.