Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
WSBK: Kawasaki si-a prezentat echipa pentru 2015
09 Feb

WSBK: Kawasaki si-a prezentat echipa pentru 2015

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Kawasaki si-a prezentat noua echipa pentru sezonul 2015 din cadrul Campionatului Mondial de Superbike, precum si motocicleta de concurs in noul sezon de WSBK. Astfel, modelul Kawasaki Ninja ZX-10R va fi pilotat in 2015 de catre dublul campion mondial Tom Sykes si de catre noul membru al echipei, Jonathan Rea.


Principalii sponsori ai echipei de Superbike, care se regasesc si pe grafica motocicletei de concurs, sunt Monster Energy Drink, compania de lubrifianti Elf si cei de la Motocard.


Principalul pilot al echipei, Tom Sykes, a pierdut in sezonul trecut titlul de campion in ultima etapa, acesta fiind depasit de pilotul Aprilia, Sylvain Guintoli. Japonezii au pierdut si titlul la constructori, acestia fiind devansati tot in ultima etapa de catre italienii de la Aprilia.


Celalalt pilot al echipei, Jonathan Rea, s-a alaturat in acest an team-ului japonez dupa ce in sezonul trecut acesta a concurat pentru rivalii de la Honda. La sfarsitul sezonului 2014, acesta s-a clasat pe locul trei la general, acumuland 334 de puncte, fiind cea mai buna clasare din istoria sa la Superbike.


Noul sezon al Campionatului Mondial de Superbike va debuta pe data de 22 februarie, pe circuitul Phillip Island din Australia. Favoriti in acest an raman tot cei de la Kawasaki si italienii de la Aprilia.