Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
WSBK 2017 – Jonathan Rea alearga la Assen cursa cu numarul 200. Programul TV
28 Apr

WSBK 2017 – Jonathan Rea alearga la Assen cursa cu numarul 200. Programul TV

Publicat de: Motoboom

Echipa Kawasaki e pregătită pentru cea de-a patra confruntare a sezonului pe istoricul circuit olandez de la Assen, unde a demonstrat în anii precedenți că poate fi foarte competitivă. Jonathan Rea (ZX-12R) și-ar dori să celebreze o victorie la cursa cu numărul 200 la care participă, iar colegul său Tom Sykes speră la un rezultat frumos după problemele fizice avute la Aragon.

Rea vine la Assen după ce a câștigat cinci din cele șase curse de până acum. Anul trecut a înregistrat aici o frumoasă dublă: „Sunt foarte emoționat când particip la Assen, e un circuit unde am mers de fiecare dată foarte tare. Îmi place configurația traseului și duminică voi lua startul la cea de-a 200-a cursă din WSBK, o realizare de care sunt mândru. După cursa de la Aragon am avut trei zile de test, zile în care am pus la punct câteva detalii îmbunătățind comportamentul motocicletei ZX-10R”, a declarat campionul mondial.

Nici lui Tom Sykes nu îi este străin podiumul circuitului olandez, unde a câștigat în 2013: „Eu sunt foarte motivat, dar trebuie să văd și cum mă voi simți pe motocicletă după problemele avute în ultima perioadă, care mi-au distras atenția. Sunt și nerăbdător să mă reîntorc pe circuitul de la Assen care îmi place și pentru care am modificat puțin setările motocicletei.”

 Cursele Campionatului Mondial de Superbike din Olanda vor putea fi urmărite pe Eurosport 2 sâmbătă, 29 aprilie (ora 11:30-Superpole, ora 14 – Prima cursă) și duminică (12:30 - Cursa a doua).