Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Wayel W3 – un nou scuter electric cu design clasic
12 Apr

Wayel W3 – un nou scuter electric cu design clasic

Publicat de: Motoboom

Wayel - noul brand italian cu sediul în Bologna – tocmai a prezentat modelul W3. Are performanțe similare unui scuter convențional cu motor de 125 cmc, atinge o viteză maximă de 75 km/h, autonomia ajunge la 100 km și costă 4750 euro.

Indiferent că ne uităm la motociclete sau la scutere, la modă este combinația dintre designul clasic și tehnologia modernă. Wayel W3 nu face excepție, alăturându-se acestui trend.

Motorul de 4kW de la Bosch este integrat în butucul roții posterioare, energia necesară e furnizată de un pachet de baterii cu litiu de 31,5 Ah care ar trebui să asigure o autonomie de 100 km, roţile sunt pe 12 inch.

Aspectul clasic e completat de standarde moderne, cum sunt bordul cu ecran LCD colorat, lumini cu LED, sistemul de frânare combinat (distribuie forţa de frânare la ambele discuri), priză USB integrată sau sistem de alarmă. Sub șaua acoperită cu piele ecologică este suficient spațiu pentru a depozita o cască, opţional se poate comanda şi un parbriz care se montează rapid.

În Italia, Wayel W3 este disponibil în culoarea titanului la un preţ de 4750 euro, dar există o subvenţie substanţială din partea guvernului dacă acesta este achiziţionat odată cu retragerea unui vechi motor cu combustie. Cu un astfel de bonus de casare, scuterul electric costă 3193 euro.


Sursa şi detalii suplimentare: Wayel