Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Viitoarea Yamaha Tenere 700 – un nou filmuleț teaser
17 Iul

Viitoarea Yamaha Tenere 700 – un nou filmuleț teaser

Publicat de: Motoboom

Yamaha continuă turneul de promovare cu prototipul T7, care este baza viitoarei Tenere. Între timp, aflăm că mult așteptatul model nu se va numi T7, ci Tenere 700 World Raid. Varianta finală o vom putea vedea la saloanele acestei toamne.


Au fost invitați câțiva piloți celebri să se joace cu această motocicletă pe dunele din Maroc și să își spună impresiile. Printre ei, Stephane Peterhansel (de șase ori câștigător al Raliului Dakar), un "ambasador" Yamaha care are numai cuvinte bune despre această nouă generație. Evident, spusele unui astfel de expert cântăresc greu, dar persoanele interesate de acest model doresc să afle părerile unor piloți sau jurnaliști moto obiectivi, nu neapărat ale unor „ambasadori” Yamaha.


Tenere 700 World Raid are motorul tip crossplane cu doi cilindri în paralel de 689cmc prezent pe Yamaha MT-07, Tracer 700 și XSR 700 care scoate 75 de cai la 9.000rpm și un cuplu de 68 Nm la 6.500rpm, roată pe față de 21 inchi, pe spate de 18, fiind pregătită pentru orice suprafețe de drum. Deocamdată nu se cunosc date suplimentare despre mărimea rezervorului, dimensiuni sau greutate.