Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Vespa si-a prezentat noile modele Editie Speciala pt anul 2019
26 Iun

Vespa si-a prezentat noile modele Editie Speciala pt anul 2019

Publicat de: Motoboom

Saptamana trecuta, in cadrul Raliului Anual Amerivespa, organizat de catre Vespa Club of America in Richmond - Virginia, producatorul italian si-a prezentat noile modele de scutere cu grafica Editie Speciala: Notte, Yacht Club, 50th Anniversary si noile Primavera S 2019, pentru prima data, in America de Nord. Acestea vor fi disponibile in urmatoarele cateva luni la dealerii din State si Canada. 

 

In spiritul festivitatii, Vespa a venit cu scopul declarat de a surprinde, dezvaluind in exclusivitate modele care inca nu au fost prezentate in Europa. Pe parcursul raliului la finalul fiecarei probe, au fost expuse pe rand, fiecare dintre noile versiuni Editie Speciala:

 

 

Primavera 50th Anniversary Model

Vespa Primavera celebreaza 50 de ani de istorie fabuloasa, primul model Primavera fiind lansat in 1968. Primavera si-a cucerit iremediabil fanii gratie dimensiunilor reduse, usurintei la condus si motorului fiabil, model care a fost produs neintrerupt pana in anul 1982. Astfel, a devenit un model de legenda si in acelasi timp, unul dintre cele mai bine vandute scutere din istoria producatorului italian. Modelul Aniversar suprinde prin dimensiunile mai mari ale jantelor, acum pe 12 inch turnate din aluminiu care se prezinta intr-un nou design cu 5 spite, conferind mai multa stabilitate pe orice tip de suprafata. Modelele anului 2019 aduc o noutate revolutionara pentru Vespa si consta in faptul ca, instrumentalul de bord va fi complet digital, gratie display-ului TFT full-color de 4.3 inch.

 

 

Primavera Yacht Club

Elegantul design italian, atat de tipic pentru Vespa, se intalneste cu fascinanta lume a yachting-ului. Aceasta imperechere de eleganta si stil va fi marcata de modelele Yacht Club si GTS Yacht Club, imbracate intr-o grafica speciala blue-navy cu ornamente cromate, detalii regasite incepand de la sasiu pana la jantele vopsite in albastru.

 

 

Sprint Notte

Scuterele Vespa Editie Speciala - Notte sunt dedicate pentru aceia care adora detaliile si finisajele meticuloase de inalta calitate, atat de specifice unor produse pe care ti le doresti si cu care esti mandru sa te faci remarcat si sa te lauzi prietenilor. Acest design va fi disponibil pt. modelele Vespa Sprint 50 / Vespa Sprint 150 si pentru Vespa GTS Super 300. Numele aceste serii speciale vine de la cromatica pe negru total. Stilul intunecat face pereche cu negrul opac de pe sasiu, in contrast cu liniile glossy de la nivelul oglinzilor, aripii frontale, suportului pt. picioare sau de la nivelul manerelor. Jantele sunt si ele imbracate in glossy black pentru o impresie finala deosebita.


Gama completa de scutere Vespa este disponibila pentru comanda prin MOTOBOOM si o gasiti pe site-ul nostru, dand click aici.

  
sursa: www.powersportsbusiness.com