Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Vespa Primavera are o ediție limitată Yves Saint Laurent
19 Dec

Vespa Primavera are o ediție limitată Yves Saint Laurent

Publicat de: Motoboom

Producatorii de scutere Vespa vin cu un scuter editie limitata Yves Saint Laurent

Celebra casă de modă Yves Saint Laurent și-a pus amprenta pe scuterul devenit obiect de cult și a rezultat un elegant scuter Vespa Primavera 125 în culoarea negru mat. Acest scuter ediție specială tocmai a fost expusă în cadrul istoricului centru comercial Colette din Paris, unde atât Vespa, cât și Yves Saint Laurent au magazine permanente.


Încă o dată, scuterul Vespa aprinde imaginația designerilor și stiliștilor. Fascinația fără vârstă a formelor sale i-a făcut pe cei de la Yves Saint Laurent să își pună logo-ul pe câteva scutere dintr-o serie limitată Primavera 125. Ediția de colecție combină în mod rafinat negrul mat al carenajului metalic cu luciul oglinzilor și al jantelor. O tușă specifică e dată și de capitonajul șeii lucrat manual.


Până în acest moment, prețul scuterului Yves Saint Laurent  nu a fost comunicat. La MotoBoom, prețul de bază pentru Primavera 125 ABS este de 3990 euro (TVA inclus). Nu este prima dată când scuterul Vespa beneficiază de o serie exclusivistă, în acest moment existând în catalog și varianta Scuter Emporio Armani (exemplul perfect de scuter cu performanță, rafinement și stil), ce costă la MotoBoom 10900 euro (TVA inclus).