Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Vanzari record pentru Ducati Scrambler
11 Mai

Vanzari record pentru Ducati Scrambler

Publicat de: Motoboom

Desi mai multi jurnalisti din lumea moto au luat putin peste picior noua motocicleta Ducati Scrambler in momentul lansarii acesteia pe piata, in toamna anului trecut, se pare ca modelul in stil hipster al italienilor se bucura de un real succes in intreaga lume.


Constructorul italian a publicat zilele trecute rezultatul vanzarilor pentru luna aprilie a acestui an, iar cifrele sunt excelente pentru Ducati. Potrivit rapoartelor prezentate, cei de la Ducati au reusit sa vanda, doar in luna trecuta, peste 7300 de motociclete in intreaga lume.


Acest numar reprezinta un nou record pentru italieni in ceea ce priveste numarul de unitati vandute intr-o singura luna. Precedentul record era de 6500 de motociclete vandute in luna mai a anului 2012. Cresterea procentuala este de 29% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Potrivit italienilor, aceasta crestere spectaculoasa a vanzarilor se datoreaza lansarii noilor modele Ducati Scrambler, 1299 Panigale si Multistrada 1200, cea mai bine vanduta motocicleta Ducati fiind modelul Scrambler. Piata cu cea mai mare crestere (69%) este chiar cea din Italia, unde Ducati Scrambler se afla pe locul trei in topul celor mai bine vandute motociclete dupa BMW R1200GS si Yamaha MT-09 Tracer.


Alte piete din Europa pe care Ducati a inregistrat o crestere destul de mare in prima parte a anului 2015 in ceea ce priveste vanzarile de motociclete sunt Spania cu o crestere de 54%, Germania cu 52%, UK cu 50% si Franta cu 13%. Avand in vedere ca noile modele Ducati 2015 nu au ajuns inca pe cea mai mare piata a constructorului (SUA), rezultatul italienilor este cu atat mai spectaculos.