Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Valentino Rossi si-a fracturat piciorul in timpul antrenamentelor enduro
01 Sep

Valentino Rossi si-a fracturat piciorul in timpul antrenamentelor enduro

Publicat de: Motoboom

Pilotul echipei Movistar Yamaha se pare că va lipsi din MotoGP cel puțin două etape. “Doctorul”, care deține nouă titluri de campion mondial, își vede spulberate șansele de a vedea din nou podiumul, după ce ieri (31 august) a suferit un accident în timp ce se antrena cu motocicleta enduro.

 


Pilotul, în vârstă de 38 de ani era lângă casa sa din Italia, când a avut accidentul. Transportat la spitalul din Urbino, a fost diagnosticat cu fractură la tibia piciorului drept, iar de acolo a fost transportat la Spitalul Universitar din Ancona, unde a fost operat azi noapte între orele 2 și 3 de dr. Raffaele Pescarella, directorul secției de ortopedie.

 

 


Conform declarației echipei de medici, “fractura a fost fixată cu placă și șuruburi, fără complicații”.  Rossi a completat: “operția a decurs fără probleme, dimineața când m-am trezit mă simțeam deja mai bine. Vreau să le mulțumesc doctorilor. Îmi pare foarte rău pentru acest incident. Acum vreau să revin în șaua motocicletei cât de repede este posibil. Voi face totul ca asta să se întâmple!”

 


În ciuda determinării sale, sunt toate șansele ca Valentino să lipsească de la cursa de la Misano de pe 10 septembrie – circuitul său de “casă” – probabil și de la Aragon (24 spetembrie). În acest moment el este pe locul patru în clasamentul general, cu 26 de puncte în urma liderului Andrea Dovizioso.