Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Va asteptam la standul Motoboom - Jobe la Salonul Nautic Bucuresti
24 Mar

Va asteptam la standul Motoboom - Jobe la Salonul Nautic Bucuresti

Publicat de: Motoboom

Salonul Nautic International Bucuresti 2016 si-a deschis portile astazi in cadrul Romexpo Bucuresti. Evenimentul reuneste cele mai importante companii de profil din tara, fiind expuse cele mai noi produse si tehnologii din domeniul nautic. Unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial din segmentul sporturilor nautice, Jobe Sports, este prezent la Bucuresti prin intermediul Motoboom, unic importator al produselor Jobe in Romania.


La standul nostru veti putea testa si face cunostinta cu produsele Jobe: veste de salvare si de competitii, costume din neopren, placi si legaturi wakeboard, placi si accesorii pentru SUP (Stand up Paddle), gonflabile pentru agrement nautic, schiuri nautice, tricouri rashguard, pantaloni de plaja si inot, etc. Toate produsele expuse la Salonul Nautic Bucuresti fac parte din colectie Jobe Sports 2016.


Mai mult, la standul Motoboom – Jobe sunt prezenti si instructorii de wakeboarding, wakeskate si wakesurf ai scolii de profil Revo Wake Club care va pot oferi sfaturi si va pot ajuta in alegerea placii de wakeboard potrivita pentru fiecare. Daca sunteti un pasionat al sporturilor nautice nu trebuie sa lipsiti de la acest eveniment. Pe toata durata Salonului Nautic, Motoboom va ofera un discount de 10% pentru toate produsele Jobe.


Program de vizitare:


Vineri: 10:00 – 19:00

Sambata: 10:00 – 19:00
Duminica: 10:00 – 17:00