Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ural cu ataș și motor electric
22 Nov

Ural cu ataș și motor electric

Publicat de: Motoboom

Direcția în care merge industria moto e din ce în ce mai clară: dacă cei de la Harley-Davidson au început să producă motociclete electrice odată cu LiveWire, nici rușii nu se lasă mai prejos. Cu ocazia expoziției Progressive Motorcycle Show din Long Beach, Ural a prezentat prototipul unei motociclete cu ataș ce are motor electric. Se bazează pe ancestralul și cunoscutul model, ciclistica este de la versiunea cu benzină, dar e realizat în colaborare cu cei de la Zero Motorcycles care furnizează motorul, bateria, sistemul de încărcare, precum și alte componente. Numele prototipului e simplu și sugestiv: Ural Electric.


Până în acest moment nu au fost furnizate datele tehnice complete. Cee ce se știe este că motocicleta cu ataș cântărește 373kg, bateria are o capacitate de 13kWh ce poate fi mărită până la 19,5kWh cu un pachet suplimentar, suficientă pentru o autonomie de 165 km.


Obiectivul declarat odată cu prezentarea acestui prototip e acela de a stârni interesul publicului pentru motocicletele cu ataș și motor electric. Ar fi o potențială nișă ce trebuie exploatată, spun reprezentanții firmei. În urma reacțiilor se va lua o decizie și vor fi necesare 24 de luni pentru ca acest model să intre în producția de serie. Asta înseamnă că – cel mai devreme – vom vedea Ural-ul Electric în 2021. Mai multe detalii despre model se găsesc pe site-ul IMZ-Ural.