Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Un nou Side-by-Side sportiv de la Yamaha
29 Iun

Un nou Side-by-Side sportiv de la Yamaha

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Yamaha pare sa fie cel mai activ din domeniul powersports in ceea ce priveste lansarea unor modele noi de ATV sau UTV pentru 2016. Astfel, dupa prezentarile oficiale a noilor ATV-uri Yamaha Grizzly 700 si Yamaha Kodiak 700, japonezii pregatesc si o mega-lansare pentru aceasta toamna.


Este vorba despre un nou vehicul side-by-side, a carei lansare este pregatita inca de pe acum de catre cei de la Yamaha, chiar daca prezentarea oficiala este programata undeva prin septembrie. Mai mult, japonezii au publicat zilele trecute pe canalul oficial de Youtube un teaser video care anunta lansarea noului side-by-side Yamaha.


Zvonurile despre acest nou vehicul pregatit de japonezi pentru aceasta toamna au aparut de ceva vreme pe Internet, iar acum sunt si confirmate de catre constructor. Dupa cum era de asteptat, in videoclipul respectiv nu sunt prezentate detalii despre noul side-by-side, distingandu-se doar un vehicul care se misca foarte rapid in desert.


Singurele informatii neoficiale despre side-by-side-ul sportiv de la Yamaha este numele acestuia. Japonezii au inregistrat la OSIM, in luna aprilie a acestui an, denumirea de Yamaha YXZ SS, care, cel mai probabil, va fi numele noului side-by-side. Cu siguranta, pasionatii acestui segment de piata vor fi nerabdatori sa afle detaliile noului vehicul Yamaha. Pana la prezentarea oficiala a acestuia, puteti urmari mai jos teaser-ul lansat de japonezi: