Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Un nou concept Honda Bulldog
24 Mar

Un nou concept Honda Bulldog

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Honda a prezentat, in cadrul salonului moto de la Osaka, o serie de concepte noi de motociclete printre care Honda CRF250 Rally, Honda SFA si Honda Bulldog. Se pare ca noua motocicleta este construita pe baza vechiului model CB400F, aceasta fiind lansat sub sloganul „Lovable Touring Partner”.


Cei de la Honda au prezentat noul model Bulldog ca fiind o motocicleta de mici dimensiuni, utilitara si robusta. Aceasta se comporta la fel de bine pe orice tip de teren, atat pe sosea cat si in off-road, fiind asemanata cu un caine care isi insoteste stapanul oriunde.


Honda Bulldog este propulsata de un motor cu doi cilindri in paralel si o capacitate de 399cc. Dimensiunea rotilor este de 15 inch iar inaltimea seii este foarte mica, de doar 730 mm, noua motocicleta putand fi condusa de oricine, indiferent de inaltime.


Daca va intra pe linia de productie, noua Honda Bulldog va fi o motocicleta cu un aspect unic, care va atrage cu siguranta multi fani. Aceasta beneficiaza de un aspect masiv, fiind echipata cu bari de protectie, atat pentru motor cat si pentru far.


Mai mult, conceptul prezentat de japonezi la Osaka este echipat cu portbagaje fata/spate pentru a completa utilitatea acestei motociclete. Ramane de vazut daca cei de la Honda vor decide ca acest model sa intre in productia de serie.