Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Truvor – scrambler electric din fibră de carbon
08 Ian

Truvor – scrambler electric din fibră de carbon

Publicat de: Motoboom

Compania Denzel Electric a conceput un scrambler electric foarte ușor, care se remarcă printr-un design curajos și minimalist, semnat de Pablo Baranoff Dorn. Dorn e un sculptor 3D, grafician și designer cu studioul în Barcelona, Spania, fiind cunoscut și pentru alte creații conceptuale precum bicicleta electrică Wayra, casca Branch sau Honda Electric Cafe Racer.


Deocamdată specificațiile tehnice sunt orientative și pot varia la alegerea componentelor, dar se vorbește că datorită folosirii fibrei de carbon, scramblerul electric Truvor cântărește până la 75 de kg (în funcție de pachetul de acumulatori). Atinge o viteză maximă de 100 km/h, e conceput pentru a merge cu o viteză de croazieră între 60 și 100 km/h, iar autonomia va fi de până la 120 km.


Pe față este instalată o furcă DNM MT200, amortizorul central e DNM-MK, transmisia se face prin lanț standard 420, are un motor Denzel Motor D8000 de 2 watts cu o putere maximă de 12 watts și există două moduri de pilotaj (ECO și SPORT), fiecare având cinci parametri care se configurează individual. Pentru roți, cumpărătorii au mai multe opțiuni: de supermoto, pe 17 inch atât pentru față, cât și pentru spate, sau cross, de 19 inch pentru față și 16 sau 17 inch pentru cea de spate. Bateriile sunt asamblate la fabrica Denzel și se intenționează crearea unora care să mărească autonomia cu până la 150km.


Producția va începe în luna aprilie a acestui an. Truvor se va fabrica în trei scheme de culoare, negru, alb și galben, costă aproximativ 4000 de dolari, iar cei care plătesc un depozit de 500 dolari în perioada de precomandă au chiar un discount de 30%. Mai multe informații despre îndrăznețul scrambler electric se pot afla accesând site-ul oficial.

 

Sursa: Eastgem