Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph va prezenta noua gamă Modern Classics pe 23 februarie
09 Feb

Triumph va prezenta noua gamă Modern Classics pe 23 februarie

Publicat de: Motoboom

Triumph va moderniza și motoarele cu doi cilindri în paralel din gama Modern Classics pentru a se conforma normelor Euro 5. O anunță printr-un prim filmuleț teaser în care este precizată și data premierei. Aceasta va avea loc pe 23 februarie 2021, la ora 14 (ora României). 

Ne întrebam ce va face producătorul britanic de motociclete Triumph cu venerabila serie Bonneville, care păstra în continuare bicilindrul la nivelul Euro 4. Anumite surse sugerau că a fost depusă documentația pentru omologarea unor noi motoare pentru piața din Europa și pentru continentul nord-american. Ei bine, odată cu acest teaser avem și confirmarea oficială.

În imaginea din filmuleț vedem în penumbră profilate șase motociclete. Urmează să vedem care vor fi cele șase ce vor primi motoare Euro 5, pentru că gama Modern Classics de la Triumph cuprinde acum nu mai puțin de 10 modele: Thruxton RS, Speed Twin, Scrambler 1200 (în trei versiuni: James Bond Edition, XC și XE), Street Twin, Bonneville T100 (standard, Black și Bud Ekins), Street Scrambler, Bonneville T120 (de asemenea, standard, Black și Bud Ekins), Bonneville Bobber (standard și Black), Thruxton 1200 (plus varianta R) și Bonneville Speedmaster. 

Odată cu lansarea modelelor cu noile motoare e de așteptat ca pe acestea să existe și alte modificări, tehnice și vizuale. 


Sursa: Triumph