Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph va lansa Thruxton RS luna viitoare
18 Oct

Triumph va lansa Thruxton RS luna viitoare

Publicat de: Motoboom

Triumph confirmă printr-un filmuleț teaser de numai zece secunde că este pe cale să lanseze un nou model. Este vorba de un Thruxton RS care va fi prezentat pe 5 noiembrie, adică atunci când Salonul de la Milano (EICMA) își va deschide porțile. E de așteptat ca acest model să fie pus în vânzare în primăvara anului viitor.


Modele sportive de la Triumph se diferențiază prin desinență: pe lângă varianta de bază mai există un  “R” e mai bine dotat, iar “RS” va fi vârful de gamă, echipat cu cele mai rafinate componente. Probabil că RS va fi undeva între R și exclusivistul Thruxton TFC (Triumph Factory Custom) lansat în această primăvara care s-a fabricat în numai 750 de unități și care componente ultrapremium (furcă Öhlins cu posibilități multiple de reglaj, jante din aliaj ultraușor, amortizoare Öhlins, frânele radiale Brembo M4.34, evacuari din titan Vance & Hines, pneuri Metzeler Racetec RR, elemente din fibră de carbon).


S-ar putea ca Triumph Thruxton RS să nu fie singura surpriză frumoasă pregătită de britanici pentru EICMA. În această vară, au fost surprinse în teste, pe străzile virajate din Croația, un nou Tiger, un cruiser și o ediție specială a unui model existent deja în ofertă.