Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Tiger 800 XCa și Tiger 1200 XCa, disponibile pentru ride-test
09 Mai

Triumph Tiger 800 XCa și Tiger 1200 XCa, disponibile pentru ride-test

Publicat de: Motoboom

Motocicletele Triumph Tiger 800 XCa și Tiger 1200 XCa, disponibile pentru ride-test


MOTOBOOM oferă pentru test motocicliștilor interesați de gama de motociclete adventure a producătorului britanic două modele deosebite, care – pe lângă aspectul incitant – sunt echipate cu tot ceea ce ți-ai putea dori. Este vorba despre motocicleta Triumph Tiger 800 XCa și motocicleta Tiger 1200 XCa, ce și-au schimbat radical comportamentul după sute de modificări aduse motorului, cadrului, sistemelor electronice și confortului.


Noua motocicleta Triumph Tiger 800 XCa are un răspuns al accelerației și un cuplu la turații joase cum nu s-au mai văzut până acum la această categorie. Modalitatea în care reacționează motocicleta e foarte previzibilă, indiferent dacă sub roți întâlnește nisip, pietriș sau noroi. Roata de pe față cu dimensiunea de 21 de inch și modul de pilotaj Off-Road Pro satisfac stima de sine pe care și-o dorește orice aventurier adevărat. În total există șase moduri de pilotaj ce te fac să treci peste orice suprafețe de rulare cu plăcere.
Temperamentul motorului cu trei cilindri asigură experiențe inedite, accelerația ride-by-wire delicată și răspunsul fără ezitări la orice turație îl fac un etalon în clasă. Confortul e acum la cote noi: XCa e înzestrat cu parbriz reglabil, deflectoare ce completează parbrizul în lateral, șa încălzită (inclusiv pentru pasager), manșoane încălzite sau pilot automat. Informațiile despre motocicleta și despre călătorie sunt comunicate pilotului printr-un ecran color TFT cu diagonala de 5 inch.


Motocicleta Triumph Tiger 1200XCa, jucătorul din categoria grea, este acum mai manierata, mai confortabila, mai economica, poate transporta mai eficient încărcăturile și e mai ușor de pilotat în off-road. A beneficiat de peste o sută de modificări, rezultatul fiind vizibil și în cifre: e mai suplu cu 10 kg și mai puternic decât versiunea precedentă. Deși e mai bine echipat, scăderea de greutate a fost posibilă datorită regândirii cadrului, motorului și sistemului de evacuare.


Având 139 de cai putere (cu 15 mai mult decat modelul precedent), motocicleta Tiger 1200XCa e cea mai puternică motocicleta cu transmisie pe cardan din clasa big adventure. Sunetul motorului e mai incisiv prin noua evacuare, ambreiajul cu asistență a cuplului este dotare standard, poziția de condus este mai confortabilă, suspensiile WP și frânele Brembo sunt o invitație și o provocare de a cunoaște și de a îmblânzi marele Tigru.


Atât motocicleta Triumph 800 XCa, cât și motocicleta Triumph Tiger 1200 XCa impun noi standarde referitoare la tehnologie, dinamica pilotajului și confortul pentru turism. Pentru a testa aceste motociclete puteți suna la 0258 734 988 sau trimite un mail la contact@motoboom.ro