Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Tiger 1200, testat de prințul William
28 Feb

Triumph Tiger 1200, testat de prințul William

Publicat de: Motoboom

Prințul William al Marii Britanii este un motociclist împătimit, care a avut de-a lungul timpului în garaj tot felul de modele, de la motociclete de teren la motociclete de viteza. Săptămâna trecută a vizitat fabrica Triumph și a testat noua motocicleta Tiger 1200.


Pagina de Twitter a Palatului Kensington (reședința regală) a făcut publice câteva fotografii și un filmuleț ce îl arată pe William întorcându-se cu motocicleta din tură și spunând: “a fost prea scurt, aș vrea un alt traseu! ” Vizita a avut loc cu ocazia inaugurării centrului pentru vizitatori “Factory Visitor Experience” și a unui nou pavilion unde se vopsesc anumite componente, o investiție de 6 milioane de lire sterline. Prințul și-a pus la încercare și abilitățile mecanice, încercând să asambleze capacul unui motor.


Nick Bloor, Director General Triumph, care l-a însoțit pe prințul William în timpul vizitei prin fabrică, a comentat: “Este o onoare să vedem alteța regală aici la Hinkley. Datorită implicării și eforturilor  departamentului de design, producem o serie de motociclete care captează imaginația motocicliștilor de pretutindeni”.


Tiger 1200 face parte din categoria motocicletelor pentru turism și aventură. În primăvara anului trecut colegii de la Pe Motoare au realizat o frumoasă poveste un un astfel de exemplar, varianta Tiger 1200 XCa (care are cele mai multe dotări). Anul 2018 aduce mai multe schimbări, cele mai importante fiind un cuplu mai mare, consum mai mic, greutate redusă, manevrabilitate sporită, frâne eficiente sau pornire fără cheie.