Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Thruxton TFC – ediție limitată ultra-premium
23 Ian

Triumph Thruxton TFC – ediție limitată ultra-premium

Publicat de: Motoboom

Britanicii cu sediul în Hinkley au un atelier în care elaborează seria Triumph Factory Custom, exemplare exclusiviste lucrate cu atenție, în ediție limitată, dotate cu tot ceea ce este mai bun în domeniu. Dacă ieri am vorbit pe scurt despre viitorul Rocket III aflat deocamdată în fază de concept, acum e momentul să ne concentrăm atenția asupra lui Thruxton TFC, care va fi pus în curând în vânzare.


Acesta este cel mai sportiv exemplar din seria modern-clasic și se va construi numai 750 de exemplare numerotate. Are multe elemete din fibră de carbon (semicarena ce îmbracă farul, capacul codiței de tip monopost, aripa anterioară, protecțiile scărițelor, capetele evacuărilor), șa din piele cusută manual, bord cu grafică specială, oglinzi și bușon pentru benzină din aluminiu eloxat.


Dar adevăratele îmbunătățiri sunt legate de partea tehnică: furcă Öhlins reglabilă, jante din aliaj ultraușor, amortizoare Öhlins, frânele radiale Brembo M4.34, evacuari din titan Vance & Hines, pneuri Metzeler Racetec RR. Cu aceste componente, Thruxton TFC e cu 5kg mai ușor decât modelul de serie, are 10 cai putere în plus și un cuplu de 115Nm la 4.850rpm.Sistemele electronice sunt aceleași prezente și pe modelul de bază, adică accelerație ride-by-wire, trei moduri de pilotaj (Rain, Road și Sport), control al tracțiunii, ABS. De serie este și un antifurt cu cip integrat în cheia de pornire ce poate fi urmărit în cazul dispariției motocicletei.


Seria TFC de la Triumph a început în 2014 cu TFC Bobber și TFC Scrambler, oferind cele mai frumoase și mai dorite motociclete ultra-premium realizate în serie limitată.