Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Street Triple RX 2016
05 Ian

Triumph Street Triple RX 2016

Publicat de: Motoboom

Constructorul britanic Triumph a prezentat, anul trecut, pentru prima data versiunea Street Triple RX, o editie speciala a celebrului model de strada Street Triple, lansat in 2013. Se pare ca aceasta motocicleta va fi disponibila si in 2016, insa intr-o noua schema de culori pe negru (Jet Black). Pe langa aceasta, ramane valabila si schema de culori de anul trecut: rosu cu argintiu (Diablo Red / Aluminium Silver).


Triumph Street Triple RX este cea mai performanta motocicleta din familia Street Triple. Aceasta este construita pe baza modelului Street Triple R, imprumutand cateva elemente de la sportiva Triumph Daytona 675. Cea mai importanta asemanare dintre cele doua motociclete Triumph se refera la partea din spate, unde Street Triple RX este identica cu Daytona 675.


Pentru a completa imaginea unei motociclete sport, cei de la Triumph au echipat versiunea Street Triple RX cu un schimbator rapid de viteze (quickshifter), prezent si pe Daytona 675, belly-pan si fly-screen. In ceea ce priveste partea tehnica, aceasta a ramas neschimbata pentru 2016.


Cu trei cilindri in linie si o capacitate de 675cc, motorul care echipeaza aceasta motocicleta ofera o putere de 106 cp si un cuplu maxim de 68 Nm la 9.750 rpm. Suspensia este mostenita de pe versiunea R a modelului Street Triple, fiind prevazuta pe fata cu o furca KYB complet ajustabila iar pe spate cu un mono-amortizor reglabil. Sistemul de franare este asigurat de Nissin, avand etrierele montate radial.


Toata gama de motociclete Triumph 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom, importator oficial al motocicletelor Triumph in Romania.