Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Street Triple RS 2020 – detaliile noului naked
14 Oct

Triumph Street Triple RS 2020 – detaliile noului naked

Publicat de: Motoboom

Nakedurile sportive de la Triumph devin din ce în ce mai bune odată cu trecerea timpului. Din 2007, de când a fost lansat primul Street Triple, s-au vândut peste 90.000 de unități din acest model. Proaspăt lansatul Street Triple RS beneficiază de experiența pe care cei de la Triumph au căpătat-o în dezvoltarea motorului ce participă în cursele din Moto2. Propulsorul ce îndeplinește normele Euro5, e mai viguros cu 9 procente față de vechiul model, accelerația răspunde mai delicat și mai rapid, are 123 de cai putere la 11750 rpm, un cuplu de 79 Nm la 9350 rpm  și cântărește 166kg la gol.


Britanicii se mândresc cu acest model ușor, rapid, distractiv și foarte manevrabil, fiind perfect atât pe șosea, cât și pe circuit. RS are câteva modificări și la aspect, ușor de remarcat este noua imagine frontală cu luminile LED mai ascuțite, deflectorul de deasupra bordului a fost reconceput, cadrul din aluminiu e vopsit în gri metalizat. Se va fabrica în două variante de culoare: negru/argintiu și galben, sau argintiu cu roșu.


Triumph Street Triple RS este cel mai bine dotat model din gamă: cinci moduri de pilotaj (Road, Rain Sport, Track and Rider), anti-wheelie, control al tracțiunii, ABS, frâne Brembo M50 monobloc, a doua generație de display TFT cu conexiune Bluetooth, intaracțiune cu GoPro și sistemul de navigație, furcă complet reglabilă Showa, amortizor central Öhlins, pneuri Pirelli Super Corsa SP, ambreiaj cu alunecare controlată, leviere pentru frână și ambreiaj reglabile, quickshifter pe urcare și retrogradare, semnalizatoare ce se opresc singure, lumini cu LED, partea finală a evacurării din fibră de carbon.


Noul Triumph Street Triple RS 2020 poate fi comandat la Motoboom la un preț ce urmează a fi comunicat.