Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Street Scrambler 2021 are o ediție specială Sandstorm
21 Apr

Triumph Street Scrambler 2021 are o ediție specială Sandstorm

Publicat de: Motoboom

Triumph celebrează modelul Street Scrambler cu o ediție limitată denumită Sandstorm. Numai 775 de exemplare vor fi puse în vânzare, fiecare dintre acestea având accesorii premium ca dotare standard, schemă de culoare personalizată și un certificat de autenticitate. Conceput pentru libertate și distracție fără limite, noul Street Scrambler 2021 Sandstorm Limited Edition e inspirat de cursele ținute în deșerturi precum El Mirage – un lac secat din Mojave unde se desfășoară încă din periada interbelică întreceri amicale sau tentative de doborâre a recordurilor de viteză – sau în legendara peninsulă Baja California.

Atitudinea autentică și stilul emblematic se regăsesc în noile componente precum precum panoul lateral din aluminiu șlefuit, prinderea pentru far din aluminiu sau grila de protecție pentru far. Un alt element care diferențiază ediția limitată de modelul standard e aripa frontală, montată la înălțime, vopsită în Matt Storm Grey, care contribuie la postura tipică scrambler.

Pe acest model sunt instalate ca dotare standard kitul de înlăturare a aripii posterioare, protecțiile de cauciuc pentru genunchi și scutul de protecție de sub motor din aluminiu.

Motorul a fost modernizat, îndeplinește normele Euro 5 și transmite fiori de plăcere prin cuplul etalat în zona turațiilor joase și medii, cu un vârf de 80 Nm la 3250 rpm. Triumph Street Scrambler 2021 are suspensiile setate pentru teren divers, etrier Brembo pentru roata anterioară, accelerație ride-by-wire cu moduri de pilotaj, ABS și TC care se pot decupla, ambreiaj asistat cu alunecare controlată.